We are practicing for Rally Obedience beginner class
We are practicing for Rally Obedience beginner class

rally obedience - beginners

Me & ifa have started Rally Obedience for beginners. It is still very fresh but so very fun! This is something we look forward to contuinuing under 2015/2016 when he gets a little bit older. Maybe enter a competition when I feel ready?

Puppyschool - 15w old 12/10

VALP OCH VARDAGSLYDNAD - 14v gammal 5/10

Näst sista gången på valpkursen idag. Idag tränade vi inkallning samt att släppa och låta bli på kommando. Ifa gör så bra ifrån sig och lär sig snabbt. Däremot så brukar jag inte "tjata" varje kommando lika länge som de äldre utan jag och Ifa brukar ta lite pauser ibland, för att behålla det roliga i det hela. Jag kommer nog att boka in mig på lite fler lydnadskurser framöver då Ifa verkar ha ett intresse för lydnad och känns glad, vaken och snabblärd under träning. Dessvärre var jag och Ifa själva på kursen idag utan husse så blev inga bilder:)

VALP OCH VARDAGSLYDNAD - 13V GAMMAL 28/9

Idag var vi på andra "Valp och Vardagslydnad" träningen. Ifa skötte sig galant idag också. Att sitta lugn bland andra hundar kändes även det lättare idag. Vi tränade hantering och koppelträning idag. 

Valp och vardagslydnad - 12v gammal 21/9

Den 21 september började Ifa och jag "valp och vardagslydnad" för Linda Atmer ute i Kungens Kurva. Det är 4st lördagar i rad och ett perfekt socialiserings tillfälle för mig och Ifa. Ifa var jätteduktig och yngst i sin grupp. Många utav momenten hade vi redan tränat på hemma, men den där sociala biten med att var lugn och fokusera på mig när det är andra hundar runt omkring kändes som en jättebra träning för oss.